Diverse

Tankefeltterapi – Lær om de mange fordele

By September 19, 2020No Comments

Tankefeltterapi består primært af samtaleterapi, men med andre filosofier tilknyttet dertil. Man stimulerer de såkaldte energibaner og sørger for, at kroppens skavanker og ubalancer bliver sat i fokus. Normalt siger eksperterne inden for tankefeltterapi, at det kan bruges til alle former for ubehag, men lad os tage et nærmere kig på fordelene, så vi kan finde ud af, om du også kan få gavn af det.

Viden om kroppen

Den behandling som man får igennem tankefeltterapi fører til mere viden og indsigt i kroppen. I vores normale tilstand bemærker man ofte kun de fysiske symptomer, men igennem tankefeltterapi får man en fornemmelse for den underliggende årsag. I forbindelse med terapien sætter man tanker, følelser og kropslig følelse sammen, hvilket resulterer i denne indsigt, og det er årsagen til de fleste af de fordele, der kommer senere.

Fungerer mod stress og angst

Det har vist sig at fungere for mange mennesker, som lider af stress, angst og andre psykiske lidelse – små såvel som store.

Man kan nemlig få indsigt i de ting, der stresser, samt få en fornemmelse for, hvad det egentlig gør ved kroppen. Det gør det lettere at håndtere problemerne, når de opstår, og det skaber et grundlag, som gør det muligt at give slip på eksisterende stress og angst.

Samtidig kan tankefeltterapi også hjælpe med at slippe af med frygt for diverse ting, blandt andet flyskræk.

Metoden hjælper på fysiske skavanker

Nogle patienter har endda oplevet, at tankefeltterapi ikke kun har hjulpet mentalt, men også fysisk.

Det er især spændinger i kroppen, der kan behandles, men også symptomer fra gigt og kroniske lidelser som lindres.

Det afhænger meget af, hvor god terapeuten er, samt hvor åben man selv er over for metoden, men hvis du læser referencer fra patienter, som har prøvet det, virker det til at tankefeltterapi har nogle lovende effekter på fysiske skavanker og smertesymptomer.

Hvem kan få tankefeltterapi?

Tankefeltterapi foregår næsten altid i den private sektor, hvor du selv navigerer dig frem. Du kan finde en terapeut, som du kan tale med, så I kan komme frem til problemerne. Der er også kurser på nettet, hvor du selv lærer mere om principperne. Det er typisk personer som søger behandling for psykiske ellere fysiske lidelser, der tager initiativet til tankefeltterapi, men det er også personer, der simpelthen bare er nysgerrige.

Leave a Reply