Diverse

Online clairvoyance – Sådan fungerer det

By September 19, 2020No Comments

En clairvoyant kan hjælpe med at give klarsyn og tilbyde vejledning til livet. Men man behøver ikke kun at opsøge den traditionelle clairvoyance, hvor man møder op til en session. I dag kan det ske over nettet, så lad os se på, hvordan online clairvoyance fungerer.

Fakta om clairvoyance

Ordet clairvoyance kommer fra Frankrig og betyder klarsyn. En person der har evner inden for klarsyn, klarhørelse eller klarfølelse er således en clairvoyant og besidder sanser, der kan give adgang til den åndelige verden.

En clairvoyant kan derfor vejlede dig og hjælpe med at træffe beslutninger. Det kræver selvfølgelig, at du selv har tiltro til konceptet, og at du tror på de budskaber, der netop kommer fra det spirituelle.

Få klarsyn hjemmefra

Tidligere skulle man opsøge en clairvoyant og mødes fysisk. Det er ikke længere nødvendigt i dag – mange clairvoyanter tilbyder nemlig vejledning online eller over telefonen. Det betyder i praksis, at du kan få clairvoyance hjemmefra.

Første skridt er selvfølgelig stadig at finde en clairvoyant – endda én som tilbyder clairvoyance over internettet eller over telefonen.

Ofte foregår det således, at du fortæller om dig selv. Clairvoyanten vil mærke din personlige energi samt fornemme og kommunikere med den åndelige verden omkring dig. Det kan dernæst bruges til vejledning.

Selvom online clairvoyance og telefonisk clairvoyance er nogle gode muligheder, er der dog stadig mange, der foretrækker at mødes med clairvoyanten. Det giver typisk en idé om mere præcise resultater.

Det hjælper clairvoyance med

Hvis du selv har tillid til clairvoyance, så kan det hjælpe dig med at få klarhed i livet og om at få besked om de ting, der rører sig i dit energifelt og i den spirituelle verden omkring dig. Nogle bruger clairvoyance til at træffe beslutninger – andre bruger det til at få styr på følelsesmæssige udfordringer og mere indsigt i livet. Generelt kan man sige, at det hjælper med at skabe harmoni i nutiden, men efter ønske kan clairvoyance også hjælpe med at komme godt ind i fremtiden.

Leave a Reply