Diverse

Hvad laver en clairvoyant?

By September 19, 2020No Comments

Måske er du interesseret i en session med en clairvoyant – i så fald kan du nemlig få et skub i den rigtige retning, da clairvoyance netop handler om at kunne se klart og hente hjælp fra den spirituelle verden.

Det laver en professionel clairvoyant

Hvad laver en clairvoyant egentlig og hvordan kan man karakterisere dette fokusområde?

Her er vi nødt til at se nærmere på begrebet clairvoyance som helhed. Det betyder reelt bare “klarsyn”, altså at man kan hente viden og fornemmelse for livet, hvilket kan være brugbart i mange sammenhæng.

Der er et fokus på det spirituelle og det åndelige, og clairvoyanten har nogle helt særlige teknikker til at få adgang til det klarsyn, som ønskes. Normalt kan en clairvoyant give idéer til, hvordan du kan komme videre i livet og få det bedste ud af den situation, du står i. Klienter er alle typer af mennesker, men de fleste søger informationer om hvordan de skal relatere de personlige relationer.

Hvad kræver det at blive clairvoyant?

Er du selv interesseret i at blive clairvoyant?

De fleste, som vælger at tage denne titel, har som regel en særlig interesse i det. Ofte siger man i branchen, at man enten har en naturlig gave inden for clairvoyance – eller også har man det ikke.

Du finder ingen officielle uddannelser inden for clairvoyance, men der er dog kurser og andre måder at clairvoyanter kan uddanne sig med og gøre sig klogere.

Hvordan finder man en clairvoyant?

Leder du efter en clairvoyant? Der er flere måder at finde en på.

Nu om dage er det nemmest med en Google-søgning, da de fleste clairvoyanter har hjemmesider, hvor deres informationer er tilgængelige.

Du kan dog også slå op i telefonbogen, som lidt er den klassiske løsning, eller du kan høre om nogle i dit netværk kender en clairvoyant.

En clairvoyance kan både foregå personligt ved at møde clairvoyanten; men det kan også være skriftligt, telefonisk eller med videoopkald, hvis det er nemmere.

Leave a Reply