Diverse

Afdødekontakt: Få kontakt med dem, du har mistet

By September 19, 2020No Comments

Det er almindeligt at savne de mennesker, som vi holder af og som er døde. Clairvoyanter menes i nogle tilfælde at kunne skabe kontakt med de døde, da teorien inden for clairvoyance er, at de lever videre som sjæle.

Sådan foregår det

Mange mennesker har mistet personer, de holder af, og indimellem er der et stærkt ønske om at række ud til de døde. Derfor er det en ydelse, som mange clairvoyanter tilbyder.

Når en clairvoyant hjælper dig med at afdødekontakt, vil det ofte foregå ved en session, hvor I sidder sammen. Nogle gange vil du blive bedt om at medbringe en ting, der tilhørte den afdøde person – andre gange skal du blot svare på spørgsmål fra clairvoyanten, som gør det muligt at genkende sjælen af den afdøde, som clairvoyanten forsøger at skabe kontakt til.

Oplysningerne bliver herefter formidlet videre til dig fra clairvoyanten. Det kræver selvfølgelig, at kontakten skabes, hvilket ikke altid er tilfældet, men som netop er målet.

Som sagt vil det ofte foregå ved en session, hvor du sidder sammen med clairvoyanten, men i nogle tilfælde kan det også foregå over videochat eller telefon.

Kan clairvoyanter rent faktisk kontakte de døde?

Det er et godt spørgsmål, som mange naturligvis stiller.

De fleste clairvoyanter har en klar mening om, at det kun er nogle clairvoyanter, der kan formidle kontakt med de døde – og altså ikke alle. Derfor handler det i høj grad om at finde en person, der specialiserer sig inden for dette og ikke bare en hvilken som helst clairvoyant.

Desuden er der også mange, der simpelthen snyder og gætter sig frem. Derfor er det vigtigt at finde én, der rent faktisk er anerkendt.

Videnskaben mangler stadig bevis for, at det kan lade sig gøre. I sidste ende er det altså også noget, du selv skal være åben for og tro på, for at det rent faktisk giver mening.

Find en clairvoyant

Hvordan finder man en clairvoyant, der kan hjælpe med afdødekontakt? Tag et kig på Google eller i telefonbogen og se, om der er nogle eksperter i dit nærområde. Ellers kan du tage til en anden by og finde en person, der kan hjælpe. Som i enhver anden branche er det klogt at læse anmeldelser og referencer, inden du betaler for noget og deler personlige informationer.

Leave a Reply